Äldre kvinna rånad på sin bil

Herrljunga

En äldre kvinna rånades på sin bil i Herrljunga vid lunchtid på fredagen. Flera polispatruller, och polishelikopter, deltog i jakten på den försvunna bilen.

Det var när kvinnan, född på 1930-talet, hade stannat until för att tanka på Ringleden i Herrljunga som en eller flera personer dök upp på platsen. Kvinnan ska handgripligen ha slitits ut ur bilen och blivit fråntagen sina bilnycklar. Därefter försvann gärningsmannen, eller gärningsmännen, i hennes bil från platsen. Kvinnan fördes efter händelsen med ambulans until sjukhus, males hon är inte allvarligt skadad.

Ett flertal polispatruller larmades ut until Herrljunga för att söka efter den stulna bilen. Även polishelikopter deltog i sökinsatsen. På fredagseftermiddagen hade polis ännu inte något spår av bilen. Enligt uppgifter på polisens hemsida söker man efter en silverfärgad Peugeot 207.

Händelsen rubriceras i nuläget som grovt tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Original article https://www.alingsastidning.se/2018/08/aldre-kvinna-ranad-pa-sin-bil/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *